Jesteśmy po kolejnym spotkaniu Jarocińskiego Klubu Biznesu! W piątek 17 maja na terenie Bryllandii w Witaszycach gościli nas Państwo Bryllowie. Zarówno pogoda, jak i frekwencja dopisały tego dnia. Na tym spotkaniu mogliśmy spróbować pyszności z grilla przygotowanych przez znakomitego szefa kuchni Piotra Kluskę. Zdradził on, jak dobrze przyrządzić wołowinę oraz dipy do niej, a także przygotował coś dla wegetarian, czyli mięso redefine- pochodzenia roślinnego. Była to niesamowita uczta dla podniebienia! Podczas eventu, członkowie klubu mogli spróbować swoich sił na strzelnicy. Była to na prawdę świetna zabawa, nie tylko dla Panów! Panie pokazały, że mają niezłego cela i konkurowały na równi z mężczyznami. Po zakończonej rywalizacji, zostały przyznane nagrody- dla kobiety, która uzyskała najlepszy wynik- brawo Magda!, dla najlepszego strzelca- świetny cel Jarek! Nie zabrakło też specjalnej nagrody dla osoby, która zapomniała ucelować w tarczę 🙂
Bardzo dziękujemy Panu Wojtkowi Biernackiemu, dzięki któremu mogliśmy kosztować produkty Zakładów Mięsnych Bernacki i firmy Adros oraz Państwu Bryllom, którzy gościli nas w swoim pięknym obiekcie